Nyhetsbrev september 2020

Description: logga_slalomsvangen7 september 2020

Hösten är här!

TV-utbudet från ComHem blir digitalt.

Den 8 september blir tv-utbudet från ComHem i vår fastighet helt digitalt. Läs mer på bifogat flyer eller i portarna.

30 min för extra torkning i tvättstugan – from 10 september

Vi kortar ned tiden för att torka kläder in på nästa pass till 30 min i stället för 60 min från och med 10 september. Eftersom flera program endast är 30 min långa behöver torkskåp och tumlare finnas till hands för den som har bokat passet.

Källsortera mera!

Vi behöver källsortera mera! På så sätt bidrar vi till en mer hållbar värld, och en bättre miljö. Vi uppmuntrar därför alla att sortera sitt avfall i minst 6) kategorier;

1) matavfall i bruna påsar, 2) papper/kartong, 3) plast, 4) metall, 5) glas och 6) Övrigt hushållsavfall.

Använd er av återvinningsstationerna på Lugntorpsvägen eller Västertorpsvägen och våra särskilda kärl för matavfall på baksidan, förutom sopnedkast och sopskåp för hushållsavfall. (Det blir inte ofta mycket kvar i hushållssoporna om man sorterat ut allt annat!).

Port 26 har haft återkommande problem med pizzakartonger som blockerat kanalen i sopnedkastet. Detta nedkast är endast till för hushållssopor förslutna i påse – ej mat, glas, plast, metall eller kartong. Vi hoppas detta inte ska behöva hända igen!

Vi tar hand om vår fastighet tillsammans

Ser du skräp utanför porten, eller något annat som inte står rätt till; fundera gärna på om du kan plocka upp eller på annat sätt avhjälpa problemet. Är problemet mer svårlöst ska du självklart meddela oss i styrelsen. Tack för dina insatser för allas trivsel!

Ta emot nyhetsbrevet via e-post

Får du inte nyhetsbrevet till din e-post ännu? Skicka ett mail till styrelsen@brfslalomsvangen2.se så lägger vi till dig i adresslistan för nästa nyhetsbrev! Aktuell information om föreningen finns även på vår hemsida www.brfslalomsvangen2.se

Vi önskar er alla en underbar start på hösten!
Styrelsen genom nuvarande ordförande

Sara Araya

 

 

This entry was posted in hemsidan. Bookmark the permalink.